Choď na obsah Choď na menu
 


Hračky

 

Škrečok je tvor hravý a zvedavý, a preto bude vďačný za každú prolejzačku a vec, po ktorej by mohol šplhať, alebo jej preliezať, podliezať, preliezať, apod - no proste niečo na čom by sa mohol vyblázniť.


Základné ai najlepšie prolejzačky, ktoré môžu zároveň slúžiť aj ako obydlie obyčajné rúrky od toaletného papiera. Možno v nich vystríhať diery a pospájať ich ako stavebnicu a hlavne škrečok si ich môže ďalej upravovať.


Ale u tohto to zďaleka nekončí môžete použiť prakticky všetko (najlepšie sú prírodniny-bez chémie) napr: zakliesnené polená, drevené projezačky, malé pne, niekedy aj zaujímavo tvarované kamene.


- Čokoľvek vás napadne - len ale s tým, že sa škrečok o to nemôže zraniť a lepšie že to nemôže rozhrýzť tak hrozne, že bude hneď terárko zaneřáděné.


Ďalšou častou hračkou sú známe behátka pre škrečky, ale s nimi mám len zlé skúsenosti - pripadá mne že škrečok (aspon moji škrečkovia) sa v ňom trápi a stráca orientáciu a chcú sa bežného dostať von - síce sa vyběhají, ale aj napriek tomu ho neodporúčam. Behátko totiž môže nahradiť len to, že si škrečka občas vezmete do ruky a necháte ho po nej behať.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.